FOTO-DA Stúdió Kft.
Magyar nyelvű oldal English version

Cégismertető

Stúdiómat 1992-ben alapítottam abból a célból, hogy az alkalmazott fotográfia és azon belül a tárgyfotózás, termékfotózás és ételfotózás területein szolgáljam ki ügyfeleimet.
Ma már egy szakképzett csapattal, korszerű technikával felszerelt, 90m2-es, kellemes környezetben lévő budai stúdióban, 5000 W-os összteljesítményű lámpaparkkal a legkülönlegesebb feladatok elvégzésére vállalkozunk. Műtermünket igény esetén asszisztenciával, felszereléssel bérbe is adjuk.
Ételfotóinkat Hunyaddobrai Csaba, Szabó László, Boris László és Liptai Zoltán mesterszakácsok közreműködésével készítjük. Rendszeres megrendelőnk a Spar Magyarország Kft., a Globus ZRt., Unilever Magyarország Kft., illetve a Kotányi Hungária Kft.
Épületfotóink, egyebek mellett az Atrium, Otthon és a Házépítés Magazinban jelentek meg. A fényképezésen túl kiadványok grafikai tervezésével, nyomdai kivitelezésével is foglalkozunk. Kiváló példa erre a Bánlaki Zsolt építészmérnök munkásságát feldolgozó reprezentatív album. Több reklám és óriásplakát is fűződik nevünkhöz. Külön megrendelésre olyan jelentős honi hírességeket fotógrafáltunk, mint Kalmár Nagy Dóra, és Dávid Kornél kosárlabdázók, Szalay Balázs, Makai György, Benik Balázs autóversenyzők, valamint Gera Zoltán labdarúgó, és Kovács Katalin olimpiai aranyérmes kajakozó. Portfóliónkat 2005 decemberi számában mutatta be a Fotó-Video Magazin. Munkánkkal több nonprofit szervezet – köztük a Hegyvidék Fotókör – tevékenységét támogatjuk.
Havi rendszerességgel vállalunk rendezvényfotózást, melyben egyik kiemelt partnerünk a Tupperware Kft., ugyanakkor kisebb-nagyobb társasági összejöveteleken, esküvőkön, partikon is sikeresen teljesítünk. (pl. Malév Air Tours, Budapesti Piac…). Egy különleges megbízatás alkalmával 160 emberről készítettünk teljes stúdióvilágítással éjszakai csoportképet a Halászbástyán. Valójában e példa jól jellemzi filozófiánkat:

 

„Legyen hasznára szakértelmünk!”

    

                                                                               Üdvözlettel,   Balogh Tamás

                                                                                           ügyvezető