Ételfotózás

Sajnos egyre jobban ívódik be a köztudatba, hogy mutatós, nívós ételfotót csak és kizárólag mesterséges adalékok hozzáadásával, mű alapanyagokkal és kizárólag természetes fény használatával lehet készíteni. Tévedés!

Nálunk a stúdióban történő ételfotózás elismert mesterszakács közreműködésével zajlik, aki azért felel, hogy a megrendelő elképzelései szerint készítse el a különböző fogásokat. Nincsenek kemikáliák, csak és kizárólag természetes alapanyagokkal dolgozunk, legyen szó stúdió-, vagy külső helyszíni ételfotózásról! A megfelelő alapanyagokon túl az ételfotózás esetében nagyon fontos az étel színének tökéletes visszaadása, megfelelő hangulatú világítás alkalmazása (nem csak természetes fénnyel), a helyes expozíció és látószög megválasztása. Mindenképpen olyan ételfotó készítése a célunk, amely egyértelműen megmutatja az étel sajátosságait, rá jellemző formavilágát, illetve visszaadja a megrendelő vagy az általunk elképzelt hangulatot. Nálunk alapszabály, hogy gusztusosan tálaljuk fel az ételt, hogy a végeredmény egy kívánatos és ínycsiklandozó ételfotó legyen, amit azonnal megkíván a néző.

KÉRJ AJÁNLATOT IDE KATTINTVA! -

Étlaptervezés előtt, vagy már a kellős közepén tartasz, de hiányoznak hozzá a minőségi ételfotók?
Külső helyszíni ételfotó árainkért kattints 
IDE, segítünk!