Termékfotózás

A műtermi fotózás egyik legizgalmasabb témája. Soha nem lehet tudni, hogy mit tartogat számunkra, éppen ezért minden egyes tárgyfotózás más és más.

Termékfotózás esetében a legfontosabb szabály, hogy a tárgyról készült fotó ne torzuljon, színvilágában 100%-osan megegyezzen a valósággal. Az igazán kiemelkedő termékfotók minden esetben plasztikus hatást keltenek. A plasztikus termékfotó alapvető követelménye a megfelelő fényformáló (vakuelőtét) berendezések használata. Csillogó felületet általában lágy fénnyel fotózunk. Fontos megjegyezni, hogy a lágy fény nem mindig alkalmas egy világos felületű tárgy textúráinak visszaadására. Ilyen esetekben erősen fókuszált kemény világítást használunk, melynek következtében az anyag felülete látható válik és kellően megmutatja az anyagra jellemző formavilágot, kiemelve esetleges formabeli sajátosságait.

A megrendelőt viszont csak két dolog érdekli: az anyagiak, és hogy terméke a lehető legpontosabban tükrözze a valóságot és elegánsan jelenjen meg webshopban, hírdetésben, vagy bárhol máshol. A megfelelő termékfotós kiválasztása nehéz feladat, hiszen ez egy hosszútávú befektetés, senki nem szeretné havonta változtatni a termékfotóit. A döntés megkönnyítése érdekében mi bármiféle elköteleződés nélkül, ingyenes próbafotózás keretein belül lehetőséget biztosítunk arra, hogy előzetesen megmutathassuk, mi az a minőség, amire tőlünk számíthatsz, ha minket választasz!


KÉRJ AJÁNLATOT IDE KATTINTVA! -

Sok terméked van, és bonyolult lenne a szállíttatásuk? Külső helyszíni termékfotó árainkért kattints IDE, segítünk!